top of page

Είμαι πάντα γυναίκα

Μέσα από μια όμορφη συνεργασία του Ganesha Yoga Studio με τη μαία Γεωργία Ζιάκκα, με χαρά θα σας υποδεχτουμε στις 16 Απριλίου και ώρα 4μμ στο φιλόξενο χώρο μας σε μια συνάντηση με θέμα “ Είμαι πάντα γυναίκα “!

Με τη Γεωργία θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε γύρω από την εφηβική σεξουαλικοτητα (τί σημαίνει σεξουαλική διαπαιδαγώγηση και πώς μπορούμε να καθοδηγήσουμε το έφηβο παιδί, πώς μπορώ να απολαμβάνω τον έρωτα με προστασία), την έμμηνο ρύση (τί συμβαίνει σε μένα ή τη σύντροφό μου στη διάρκειά της στα στάδια της ζωής), αντισύλληψη (ποιά μέθοδος είναι κατάλληλη για μένα και το σύντροφό μου, πότε προστατεύομαι και πότε εκτίθεμαι), την κλιμακτήριο (πώς εξηγούνται τα συμπτώματα, τί συμβαίνει με τη θηλυκότητα εκείνη την περίοδο και πώς μπορώ να την ενισχύσω).

Με τη Shambhavi θα γνωρίσουμε το γυναικείο σώμα σύμφωνα με τη γιογκική ανατομία και θα ξαναθυμηθούμε τη “λησμονημένη πρωταρχική ενέργεια που ενεργοποιεί κι ολοκληρώνει το βαθύτερο δυναμικό της γυναίκας”. Σύμφωνα με την αρχαία παράδοση της τάντρα, η Σάκτι, η θηλυκή ενέργεια, είναι η δημιουργός και ο Σίβα, η αρσενική ενέργεια, είναι το όργανο. Γυναίκα και πνευματικότητα, έμμηνος κύκλος- διαχείριση και σεξουαλικότητα, γυναίκα και ιστορία, γυναίκα και γάμος είναι ορισμένα από τα θέματα που θα θίξουμε με απώτερο σκοπό την επανα-σύνδεση με την εσωτερική θεά!

Προσκαλούμε, λοιπόν, γυναίκες και άνδρες, κορίτσια και αγόρια να συζητήσουμε πάνω σε ένα θέμα που η σύνδεση μαζί του οδηγεί στην υγεία σε όλα τα επίπεδα, την εσωτερική ανάπτυξη, την απόλαυση, την αγάπη!

Featured Posts

Recent Posts

Archive

bottom of page