top of page

"Letting Go" Spring Yoga Retreat

Μετά τη συνάντησή μας το καλοκαίρι στην Εύβοια, νιώσαμε την ανάγκη να ενθαρρύνουμε και ίσως να δυναμώσουμε εκείνη την εμπειρία με μια συνάντηση με τίτλο “Letting Go” το τριήμερο της 25ης Μαρτίου!

Ανταμώσαμε τότε, στις αρχές Ιουλίου, σε μια προκλητική συνθήκη αλλά φύγαμε όλοι από εκεί ζωηροί, ενεργοποιημένοι, αισιόδοξοι και... έτοιμοι! Μέσα σε τρεις μέρες, χρησιμοποιώντας σώμα και νου, περάσαμε από την αγωνία στην παρατήρηση, προχωρήσαμε στην αναγνώριση και την αποδοχή και καταλήξαμε στην απόλαυση και την ένωση!

Σας προσκαλούμε, λοιπόν, σε μια εμπειρία με στόχο την απόλαυση! Hatha yoga sessions, πρακτικές πραναγιάμα και διαλογισμού, σατκάρμας, πρακτικές έκφρασης κι επικοινωνίας, ιαματικά λουτρά και υδρομασάζ στη διάρκεια της ημέρας. Το βράδυ, γύρω από το τζάκι, παιχνίδια και τραγούδια με παρεΐστικη κι ανέμελη διάθεση, όλα γύρω από την αίσθηση του “αφήνω” και “αφήνομαι”, με φροντίδα για τον εαυτό μας!

Δηλώστε συμμετοχή μέχρι 20 Φλεβάρη 2016! Όσοι ενδιαφέρεστε στείλτε μας mail και θα σας στείλουμε το αναλυτικό πρόγραμμα!

Featured Posts

Recent Posts

Archive

bottom of page